Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Suklaa-lakritsikaramellit

Leivonta
Annokset: 50
Nämä suklaa-lakritsikaramellit sulavat suussa ja ovat täydellinen lahja rakkaimmillesi.

Ainesosat

100 g luomuvoita
3 dl kookossokeria
1 dl kookossiirappia
2 dl luomukermaa
1 tl valkoviinietikka
1/2 kuppia kaakaota
1 1/2 tl. raakalakritsijauhetta
1 ripaus Himalajan suolaa
1/2 tl. suolaa koristeeksi

Ohjeet

Sulata voi paksupohjaisessa kattilassa.
Sekoita joukkoon loput ainekset ja vatkaa huolellisesti, jotta kaikki kokkareet liukenevat.
Anna karamellimassan kypsyä ilman kantta, kunnes se on 125 asteista.
Sekoita varovasti aika ajoin.
Kypsennysaika vaihtelee 20 - 40 minuutin välillä.

Jos sinulla ei ole keittiölämpömittaria, voit tehdä jäähdytystestin ota teelusikallinen massaa ja pudota se lasilliseen jääkylmää vettä. Jos massa pyörähtää kiinteäksi palloksi, se on valmista.

Kaada massa pieneen vuokaan, n. 15x20 cm, jotta siitä saadaan monta paksua palaa.
Ripottele päälle suolaa ja anna jäähtyä huoneenlämmössä.
Leikkaa karamellimassa paloiksi ja kääri ne voipaperiin tai sellofaaniin, kuvan mukaisesti.
Säilytä purkissa huoneenlämmössä.

Samankaltaisia reseptejä