Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Herkullinen välipalapatukka

Leivonta
Annokset: 15
Tietoa reseptistä Gluteeniton, sis. hunajaa

Ainesosat

200 g Urtekram gluteenittomia
luomukaurahiutaleita
130 g Urtekram luomukurpitsansiemeniä
50 g Urtekram luomuspelttipopseja
(sis. hunajaa)
50 g Urtekram kuivattuja luomuhedelmiä
(esim. rusinoita, taateleita,
viikunoita, gojimarjoja ym.)
ripaus Urtekram luomuhimalajansuolaa
1 tl Urtekram luomuvaniljajauhetta
125 ml Urtekram luomukookossiirappia
125 ml Urtekram luomutahinia
2 rkl öljyä, esim. Urtekram luomukookosöljyä
tai -oliiviöljyä
Halutessasi
1 rkl matcha-teejauhetta

Ohjeet

Tee näin
1. Laita uuni lämpiämään 175 asteeseen.
2. Paahda kaurahiutaleita ja kurpitsansiemeniä kuivalla pannulla, kunnes ne alkavat tuoksua. Anna jäähtyä.
3. Kuumenna öljyä miedolla lämmöllä pienessä kasarissa, lisää tahini sekä siirappi. Sekoita tasaiseksi massaksi.
4. Sekoita kaikki kuivat ainekset keskenään kulhossa ja kääntele ne sitten kostean massan joukkoon. Halutessasi lisää mukaan matchajauhetta.
5. Kaada seos leivinpaperilla tai tuorekelmulla vuorattuun vuokaan. Painele seos vuokaan ja siirrä vuoka jääkaappiin vähintään kahdeksi tunniksi. Leikkaa sopivan kokoisiksi paloiksi.
6. Patukat säilyvät jääkaapissa noin puolitoista viikkoa.

Samankaltaisia reseptejä