Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Bruschetta valkopavuilla ja paahdetuilla tomaateilla

Pääruoka
30 min
Annokset: 4
Tässä helppo mukaelma klassisesta italialaisesta antipastosta. Valkoisten papujen ja kevyesti paahdettujen tomaattien avulla saat bruschettasta entistä maukkaamman ja täyttävämmän. Käytä valmistukseen kunnollista hapanleipää, hyviä raaka-aineita ja parasta öljyäsi.

Ainesosat

350 g erilaisia kirsikkatomaatteja 
Urtekram oliiviöljyä
noin 2,5 dl kypsennettyjä Urtekram valkoisia papuja
1 sitruunan mehu ja kuori 
1 hyppysellinen Urtekram chilihiutaleita 
1 kourallinen persiljaa, hienonnettuna 
1 kourallinen basilikaa 
4 viipaletta hapanleipää
2 valkosipulinkynttä, kuorittuna ja puolitettuna 
suolaa ja tuoretta mustapippuria

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 °Ceen.

Laita tomaatit uunivuokaan, kaada päälle oliiviöljyä ja suolaa ja paahda 20–25 minuuttia. Kun tomaatit ovat paahtumassa, laita pavut suureen kulhoon ja lisää joukkoon sitruunan kuori ja mehu, chilihiutaleet, persilja, loraus oliiviöljyä ja reilusti suolaa ja pippuria.
Sekoita kunnolla ja painele kevyesti haarukalla. Laita sekoitus odottamaan.
Paahda leipäviipaleita kuivalla pannulla tai leivänpaahtimessa. Hiero jokaista leipäviipaletta puolikkaalla valkosipulinkynnellä. Kun tomaatit ovat valmiita, ota vuoan pohjalta talteen pieni määrä öljyn ja mehun sekoitusta, kaada se papujen päälle ja sekoita hyvin.
Asettele jokaisen leipäviipaleen päälle papusekoitusta ja koristele muutamalla lämpimällä tomaatilla ja basilikalla.

Liittyvät tuotteet

Samankaltaisia reseptejä