Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Pähkinä-suklaakeksit

Leivonta
Annokset: 10

Ainesosat

125 g pehmeää voita tai Urtekram kookosöljyä
225 g Urtekram ruokosokeria
150 g Nocciolata-suklaa-pähkinälevitettä (Rigoni)
1 kananmuna
225 g jauhoja, esim. sihdattuja spelttijauhoja
1½ tl Urtekram leivinjauhetta
50 g tummaa suklaata rouhittuna
50 g Urtekram hasselpähkinöitä, haluttaessa paahdettuja

Ohjeet

Vaahdota voi ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi sähkövatkaimella tai yleiskoneella. Lisää Nocciolata ja muna ja vatkaa tasaiseksi. Sekoita keskenään jauhot ja leivinjauhe ja lisää ne taikinaan. Lisää lopuksi suklaarouhe ja hienonnetut hasselpähkinät.

Pyörittele taikina 10–12 palloksi. Laita ne pellille leivinpaperin päälle, ei liian lähelle toisiaan, ja paina niitä hieman litteiksi kolmella sormella. Paista 175 oCssa 10–14 minuuttia.

Anna jäähtyä. Säilyvät 3–4 päivää.

Samankaltaisia reseptejä