Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Lempeä linssimuhennos

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

4 valkosipulin kynttä
25 g tuoretta inkivääriä
2 rkl Urtekram jauhettua juustokuminaa
1 rkl Urtekram jauhettua korianteria
1 tl Urtekram kurkumaa
1 tl Urtekram Luomu Aitoa Kanelia
½ tl kardemummaa
3 rkl Urtekram Luomu Kookosöljyä
1 keltasipuli silputtuna 300 g kukkakaalia paloina
2 omenaa kuutioina
400 g tomaattimurskaa
3 dl Urtekram Luomu Punainen Linssi
5-6 dl vettä
400 ml Urtekram Luomu Kookoskerma
100 g (tuoretta) pinaattia
1 luomu limen mehu suolaa
Tarjoiluun
tuoretta korianteria tai minttua
Urtekram cashewpähkinöitä
luonnonjogurttia
keitettyä Urtekram riisiä

Ohjeet

Jauha morttelissa tai tehosekoitti- messa valkosipulinkynnet, inkivääri, mausteet ja kookosöljy tahnaksi.
Paahda sipulisilppua ja mauste- tahnaa keskilämmöllä noin 5 minuuttia kunnes sipuli on pehmennyt.
Lisää joukkoon kukkakaalin ja omenan palat, tomaattimurska, linssit ja vesi. Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua kannen alla noin 45 minuuttia tai kunnes vihannekset ovat pehmenneet.
Lisää joukkoon kookoskerma sekä pinaatti ja anna hautua vielä noin 15 minuutia ilman kantta.
Mausta lopuksi limen mehulla ja suolalla.
Tarjoa curry tuoreen korianterin, cashewpähkinöiden, jogurtin ja riisin kera.

Samankaltaisia reseptejä