Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Falafelpyöryköitä, mausteista bataattia ja parsakaalia

Pääruoka
45 min
Annokset: 4
Kiireiseen arkeen tuo helpotusta yksinkertainen herkkuruoka, jossa mausteiset bataatit ja falafelpyörykät tyrkätään vihannesten kera uuniin ja annetaan uunin hoitaa loput. Lopuksi vain viimeistelet annokset maukkailla, raikkailla kasviksilla. Käyttämällä mitä kasviksia milloinkin jääkaapistasi löytyy saat vaihtelua ruuan väreihin ja makuu. . Erittäin hyvää ruokaa helposti!

Ainesosat

1 pkt Urtekram Spicy falafeleja tai bataattifalafeleja
2 bataattia lohkottuna
Urtekram Oliiviöljyä
1 tl Urtekram juustokuminaa
½ tl kanelia
1/2 tl chilihiutaleita
Suolaa, pippuria
1 parsakaali pienittynä
1 punasipuli viipaloituna

Pinnalle

½ punakaali
1 rkl Urtekram oliiviöljyä
1 rkl Urtekram ranskalainen omenasiideriderietikka
Pinaattia
2 viikunaa suurina palasina
½ pk fetajuustoa
Jogurttia kastikkeeksi

Ohjeet

Lämmitä uuni 200 °Cseen kiertoilmalla.

Kääntele bataattilohkoja oliiviöljyssä ja mausteissa. Levitä lohkot uunipellille ja laita uuniin paistumaan.
Ota pelti pois uunista 20 minuutin kuluttua ja lisää pellille falafelpyörykät, parsakaali ja punasipuli. Valuta päälle hieman lisää oliiviöljyä ja paista uunissa vielä 20 minuuttia.
Suikaloi sillä välin punakaali ja laita se kulhoon oliiviöljyn ja omenasiiderietikan kanssa. Hiero nesteet kaalisuikaleihin käsilläsi.
Huuhtele pinaatti.
Ota pelti uunista ja levitä kasvisten päälle punakaali, pinaatti, viikunat ja murustettu fetajuusto.
Viimeistele jogurttinokareilla ennen tarjoilua.

Samankaltaisia reseptejä