Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Kookos-kanawokki ja rapea kasvislisuke

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

2 kanan rintafilettä
3 kynttä valkosipulia
1 rkl limemehua
400 g Urtekram täysjyväbasmatiriisiä
1 sipuli
1 punainen paprika
1 kesäkurpitsa
300 g porkkanoita
1 puntti kevätsipuleita
3 rkl Urtekram kookosöljyä tai paistoöljyä
2 rkl thaicurrya tai keskivahvaa currya
1 rkl Urtekram tamaria
1 prk Urtekram kookosmaitoa
2 rkl karkeita kookosjauhoja
3 dl Herbarmare-yrttilientä
merisuolaa ja rouhittua mustapippuria
Lisuke
sokeriherneitä
½ cm tuoretta inkivääriä
puolikkaan granaattiomenan siemenet
Urtekram kookoslastuja
makeaa chilikastiketta

Ohjeet

Leikkaa rintafileet n. 1–1½ cmn suikaleiksi ja paista suikaleet öljyssä. Lisää valkosipuli ja limemehu. Ota suikaleet pois pannulta, kun ne ovat ruskistuneet molemmilta puolilta.

Keitä riisi pakkauksen ohjeen mukaan.
Puhdista, kuori ja suikaloi kaikki kasvikset. Kuumenna 1 rkl öljyä wokkipannulla ja lisää tamari ja curry. Lisää kaikki kasvikset ja kookosjauhot ja kääntele niitä öljyssä. Paista n. 5 min, kunnes kasvikset ovat pehmenneet sopivasti. Lisää liha, kookosmaito ja yrttiliemi. Anna hautua n. 15 min.
Huuhtele sokeriherneet ja leikkaa ne pitkittäin. Kuori inkivääri ja hienonna se. Poimi granaattiomenan siemenet. Sekoita sokeriherneet, inkivääri ja granaattiomenan siemenet keskenään ja mausta ne ripauksella suolaa. Nauti ne wokin rapeana lisukkeena yhdessä kookoslastujen kanssa. Tarjoile halutessasi makean chilikastikkeen kanssa.

Samankaltaisia reseptejä