Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Kurpitsakeitto suolamanteleilla

Pääruoka
Annokset: 2
Reseptin tekijä:

Ainesosat

Suolamantelit

100 g Urtekram luomumanteleita
1 dl kiehuvaa vettä
½ rkl merisuolaa

Keitto

600 g kurpitsalohkoja kuorittuna
1 punainen chili hienonnneuttuna
1 rkl Urtekram luomuoliiviöljyä
2 valkosipulinkynttä hienonnettuna
2 tl Urtekram murskattua luomu juustokuminaa
1 tl Urtekram jauhettua luomuinkivääriä
1 tl Urtekram jauhettua luomukurkumaa
1-2 rkl sitruunabalsamicoa
1 l Urtekram kasvislientä
Suolaa ja pippuria maun mukaan

Ohjeet

Suolamantelit

Peitä mantelit kiehuvalla vedellä ja sekoita joukkoon merisuola. Anna manteleiden seistä vedessä noin 15 min. Kaada vesi pois ja levitä mantelit pellille leivinpaperin päälle. Lämmitä uuni 150 asteeseen ja paahda manteleita noin 10 min tai kunnes kuivia ja paahtuneita. Kääntele manteleita paahdon aikana muutamaan otteeseen. Nosta jäähtymään siksi aikaa kun valmistat keiton.

Keitto

Kuumenna kattilassa öljy ja paahda siinä mausteita, valkosipulia ja chiliä muutaman minuutin ajan. Lisää joukkoon kurpitsakuutiot ja kasvisliemi. Anna keiton kiehua noin 20 minuuttia tai kunnes kurpitsakuutiot ovat pehmenneet. Soseuta keitto lopuksi silkin sileäksi ja mausta suolalla ja pippurilla.
Tarjoile valmis keitto suolamanteleiden kanssa.

Samankaltaisia reseptejä