Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Paistettuja täysjyvänuudeleita, kasviksilla, mangolla ja cashewpähkinöillä

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

50 g Urtekram cashewpähkinöitä
300 g porkkanaa
1 mango
1 paprika
150 g sokeriherneitä
1 salottisipuli
1-2 chiliä (riippuen siitä, kuinka voimakkaasti maustettu ruoka halutaan)
250 g Urtekram täysjyvänuudeleita
3 rkl paistoöljyä
2 rkl Urtekram shoyu-soijakastiketta
1 valkosipulinkynsi
1 rkl vastaraastettua inkivääriä
merisuolaa ja pippuria Lisäksi Makeaa chilikastiketta
Urtekram Maapähkinävoita

Ohjeet

Paahda cashewpähkinät kuivalla pannulla kullankeltaisiksi. Kuori porkkanat ja mango ja suikaloi ne ohuiksi suikaleiksi. Suikaloi paprika, sokeriherneet ja sipuli. Halkaise chili ja hienonna, kuori ja raasta inkivääri ja valkosipuli.
Keitä nuudelit pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta.
Kuumenna wokkipannulla 1 rkl öljyä ja paista porkkanat, sokeriherneet, sipuli ja paprika reilulla lämmöllä. Lisää chili, valkosipuli, mango ja inkivääri ja sekoittele ne huolellisesti kasvisten joukkoon. Paista n. 5 minuuttia, kunnes kasvikset ovat sopivasti pehmenneet. Nosta kasvikset pois pannulta mutta pidä ne lämpiminä.
Kuumenna loput öljystä ja shoyu-soijakastike wokkipannulla ja paista nuudeleita pari minuuttia. Lisää paistetut kasvikset. Sekoita huolellisesti. Mausta suolalla, pippurilla ja halutessasi soijakastikkeella ja tarjoile makean chilikastikkeen ja maapähkinävoin kanssa.

Samankaltaisia reseptejä