Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Pinaatti-naudanliha-cannelonit

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

Jauhelihakastike

1 sipuli
1 rkl Urtekram oliiviöljyä
1 valkosipulinkynsi
300 g porkkanaa raasteena
350 g laadukasta naudan jauhelihaa
1 dl Urtekram tomaattisosetta
1 prk (400 g) tomaattikastiketta
2 tl oreganoa
merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Pinaatti-bechamelkastike

200 g babypinaattia
4 dl maitoa (esim. täys- tai soijamaitoa)
1 rkl sihdattuja spelttijauhoja
½ tl raastettua muskottipähkinää
merisuolaa ja mustapippuria myllystä

Lisäksi

400 g Urtekram gluteenittomia lasagnelevyjä
1 pss juustoraastetta gratinointiin

Ohjeet

Silppua sipuli. Kuumenna öljy kattilassa, ruskista sipuli ja purista valkosipuli joukkoon. Lisää liha ja ruskista se reilulla lämmöllä. Lisää joukkoon porkkanaraaste ja anna senkin kuullottua hetki. Lisää tomaattituotteet ja anna kastikkeen hautua kannen alla n. 5 min. Mausta oreganolla, suolalla ja pippurilla. Ota kattila liedeltä. Huuhtele pinaatti ja linkoa vesi pois salaattilingossa. Kuumenna kattilassa 3 dl maitoa. Sekoita loput maidosta (1 dl) ja spelttijauhot suurukseksi ja sekoita se kuumennetun maidon joukkoon huolellisesti sekoittaen. Keitä kastiketta 2 min. Lisää lopuksi pinaatti.
Anna pinaatin pehmentyä kastikkeessa, ennen kuin lisäät raastetun muskottipähkinän, suolan ja pippurin. Laita uuni lämpiämään 180 asteeseen. Täytä suuri kattila vedellä, kuumenna se kiehuvaksi ja mausta kevyesti suolalla. Lisää veteen muutamia lasagnelevyjä kerrallaan, anna kiehua 5 min. ja nosta ylös reikäkauhalla. Täytä pehmenneet lasagnelevyt jauhelihakastikkeella, rullaa varovaisesti canneloneiksi ja asettele ne voideltuun uunivuokaan vieri viereen. Kaada päälle pinaatti-bechamelkastike. Ripottele pinnalle juustoraastetta ja paista uunissa n. 15 min. kunnes juusto on kauniisti gratinoitunut.

Samankaltaisia reseptejä