Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Punajuuripiiras spelttijauhoista, höystetty tahinilla

Pääruoka
Annokset: 4
Reseptin tekijä:

Ainesosat

2 rkl rahkaa
75 g voita
100 g spelttijauhoja
100 g vehnäjauhoja
1 rkl Urtekramin tahinia
4 kananmunaa 1/4 l kermaa
1 tl Urtekramin suolaa 200 g keitettyjäpunajuuria
100 g vuohenjuustoa viipaloituna vastajauhettua Urtekramin pippuria nippu tilliä

Ohjeet

Laita molemmat jauhot, tahini ja rahka tehosekoittimeen ja lisää paloiteltu voi. Sekoita taikina tasaiseksi.
Anna taikinan levätäjääkaapissa vähintään tunnin ajan ja kauli se sitten piirasvuokaan sopivaksi.
Viipaloi keitetyt punajuuret ja hienonna tilli karkeasti. Sekoita punajuuret ja tilli keskenään ja levitä seos piiraalle.
Vatkaa kananmunat, kerma, suola ja pippuri keskenään ja kaada seos
piiraan päälle. Asettele pinnalle lopuksi vuohenjuustoviipaleet.
Paista piirasta esilämmitetyssä uunissa 200 asteessa 35–45 minuuttia, kunnes se on kullanvärinen ja kypsä.
Tarjoile piiras lämpimänätuoreen salaatin kera.

Samankaltaisia reseptejä