Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Sienirisotto

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

200 g Urtekram Arborio risottoriisiä
2 salottisipulia
2 valkosipulinkynttä
1/2 fenkoli
2 dl Urtekram oliiviöljyä
5 dl valkoviiniä
60 g parmesanjuustoraastetta
60 g voita
250 g sieniä
Tuoretta basilikaa

Ohjeet

Kuori ja silppua sipulit, valkosipulit ja fenkoli.
Paista sipuli-fenkolisilppua oliiviöljyssä kattilassa tai paistokasarissa keskilämmöllä, kunnes se on kuullottunut lasimaiseksi.
Lisää riisi ja kuullota myös lasimaiseksi.
Lisää valkoviini ja sekoita, kunnes se on imeytynyt riisinjyviin.
Lisää kasvisliemi vähitellen siten, että annat nesteen imeytyä riisiin vähitellen.
Viipaloi ja paista sienet omassa pannussaan voissa tai öljyssä samalla kun risotto hiljalleen kypsyy.
Sekoita voi ja parmesanjuusto kypsän risoton sekaan.
Mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.
Lisää sienet ja tarjoile tuoreella basilikalla ja parmesanraasteella koristeltuna.

Samankaltaisia reseptejä