Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Sitruunaista uunilohta tamari-kermakastikkeessa

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

4 lohifilettä
1 luomusitruuna
1 rkl sitruunapippuria
1 suippokaali
2 kevätsipulia
½ punainen paprika
4 rkl Urtekram tamaria
Urtekram merisuolaa ja pippuria

Ohjeet

Kuumenna uuni 200-asteeseen (tasalämpö). Hienonna ja huuhtele suippokaali, hienonna kevätsipulit ja leikkaa sitruuna ohuiksi viipaleiksi. Levitä suippokaali ja kevätsipuli uunivuoan pohjalle, aseta lohifileet päälle ja laita jokaisen lohifileen pinnalle kaksi sitruunaviipaletta. Ripottele päälle sitruunapippuria ja suolaa. Kaada vuokaan lopuksi tamari ja kerma. Paista n. 15–20 minuuttia. Tarjoile heti. Lisukkeeksi sopii esim. rouhea leipä.

Samankaltaisia reseptejä