Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Tomaattikeitto

Pääruoka
Annokset: 4

Ainesosat

1 pieni sipuli hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä ohuina siivuina
2 rkl oliiviöljyä paistamiseen
4 dl Herbarmare-yrttiliemivalmistetta
1 prk paseerattua tomaattia
½ punttia tuoretta basilikaa
merisuolaa ja mustapippuria myllystä
Lisukkeeksi
2 viipaletta paahdettua ruisleipää
½ punttia basilikaa
2 kypsää tomaattia
2 aurinkokuivattua tomaattia
1 pkt ilmakuivattua kinkkua

Ohjeet

Kuullota sipuli, valkosipuli ja lehtiselleri öljytilkassa lämpimässä padassa, mutta älä anna niiden ruskistua. Lisää liemivalmiste ja paseerattu tomaatti ja anna keiton hautua 12–15 minuuttia. Lisää basilikanlehdet ja sekoita keitto sauvasekoittimella sileäksi. Mausta suolalla ja pippurilla.
Paahda ruisleipä ja ilmakuivattu kinkku uunissa sillä välin kun keitto hautuu. Hienonna tomaatit pieniksi kuutioiksi. Lisää keittoannosten pinnalle juuri ennen tarjoilua tomaattikuutioita ja basilikaa ja luraus oliiviöljyä. Tarjoile paahdetun ruisleivän ja rapean kinkun kanssa.

Samankaltaisia reseptejä