Käytämme evästeitä

Käytämme evästeitä ja muita seurantateknologioita parantaaksemme käyttäjäkokemusta verkkosivustollamme, näyttääksemme sinulle personoituja sisältöjä ja mainoksia, analysoidaksemme verkkoliikennettä sekä lisätäksemme ymmärrystämme käyttäjiemme sijainnista.

Vegaaninen majoneesi

Lisukkeet
15 min
Annokset: 3
Vegaanisen majoneesin valmistus on lähes naurettavan helppoa. Kaikki ainesosat lisätään korkeareunaiseen astiaan, jossa niitä vatkataan sauvasekoittimella. Mausta sinapilla, happamalla ja suolalla ja käytä tavallisen majoneesin tapaan. Voit myös maustaa majoneesin lisäämällä siihen paahdettua valkosipulia, tuoreita yrttejä, chiliä tai tahinia ja sekoittamalla sen vielä kerran.

Ainesosat

Lopullinen määrä on noin 3 dl
Aikaa kuluu 5 minuuttia
3 rkl aquafabaa (säilykekikherneiden lientä)
2 rkl dijon-sinappia
1 tl suolaa 
2 rkl valkoviinietikkaa
2,5 dl maustamatonta öljyä (valitse sopiva öljy) 
Maustamisehdotus
paahdettu valkosipuli
tuoreet yrtit (tilli, persilja, ruohosipuli)
kaprikset
piparjuuri
chili
tahini
sitruuna

Ohjeet

Laita kaikki ainesosat korkeareunaiseen ja kapeaan kannuun/astiaan (varmista, että sauvasekoitin mahtuu sisälle). Sekoita sauvasekoittimella sileäksi vaahdoksi liikuttelemalla sauvasekoitinta ylös ja alas noin 20 sekunnin ajan suurimmalla nopeudella. Maista ja lisää suolaa, pippuria tai happamuutta tarvittaessa. Majoneesi säilyy suljetussa astiassa jääkaapissa jopa kahden viikon ajan.
Tämä majoneesi sopii erittäin hyvin erilaisten dippikastikkeiden ja salaatinkastikkeiden pohjaksi; katso ehdotukset yllä.

Samankaltaisia reseptejä